Fra Tarm til Ådum Købmand

Bestyrelsen for Ådum Købmand har godt nyt til lokalområdet. De kan nu præsentere den nye mand bag disken til at føre butikken videre.  

Frank Johansen, slagtermester hos Løvbjerg i Tarm, er blevet ansat og begynder den 31. marts. Hans arbejde har altid været i butik, og han kommer som sådan med en god erfaring.

Personalet har haft lejlighed til at hilse på Frank Johansen. De ansatte og Karen Bang har gjort det godt og ser nu frem til, at ledelsen overdrages til købmanden. 

Præsenteres ved generalforsamling

Frank Johansen får lidt kortere til arbejde, idet han bor i Hoven. Også han ser frem til  at komme til Ådum og lære kunderne og deres behov at kende.

Den nye købmand vil blive præsenteret for alle på butikkens generalforsamling onsdag den 18. marts i Ådum Forsamlingshus.

Bestyrelsen med Bjarne Bundgaard i spidsen glæder sig over, at det er lykkedes med ansættelsen, og at der fortsat vil være en købmand i lokalområdet. Det er en service, der må skønnes på og bakkes op om, for en Købmand har på så mange måder  stor og uvurderlig betydning for hele lokalområdet.