Købmand fejrer fem års fødselsdag

Lørdag d. 6. april 2019, kl. 18:26 af Bodil Kronborg i kategorien Nyheder.

For fem år siden kom Brian Pedersen til Ådum. Han overtog den daglige ledelse af købmandsbutikken, og det blev fejret fredag. 
Brian Pedersenn gør en stor indsats for butikken på alle ugens syv åbningsdage. Desuden bruger han de lejligheder, der er til fejring og fest. De fem år blev således markeret fredag med fordelagtige indkøb.

Børn og voksne festede

Brian og bestyrelsen sørgede for, at det blev en festdag. De bød på kaffe og rundstykker i et par formiddagstimer, og kunderne hyggede sig ved bordene. Eftermiddagskaffe og kage blev nydt af flere gæster. Et festligt indslag var børnehavebørnenenes besøg om formiddagen med den succes, at Premier Is bamsen, Nanok, stod klar til at hilse på alle. Børnene kvitterede med et par sange, inden turen gik tilbage.

Den røde løber rullet ud

Bamsen var der igen over middag, da skolebørnene fik fri og kom forbi. Måske også fordi der var 50% rabat på vej-selv slik! De var glade, og sang 6-7 sange uden for butikken, hvor den røde løber var rullet ud dagen igennem og bød indenfor.

Vinsmagning

De sidste to timer var der vinsmagning og gode tilbud. Mange benyttede sig af dagens rabattilbud og udfyldte et tilbudsskema.
For Brian Pedersen, medarbejdere, kunder og Børneunivers har det været en festlig fødselsdag.