Sille Owen hos Ådum Købmand

Ådum Købmand holdt Sille Owen næstsidste oktoberaften. Der var pyntet med lysende græskar i bymidten og på Købmandstorvet. Den røde løber var rullet ud foran butiksdøren som god velkomst. Parkeringspladserne blev fyldt, og kunder strømmede til.

Græskarkonkurrence

Købmand Brian og personalet var klar til at tage imod. Lige inden for døren lå et kæmpegræskar, som ikke var til at overse! Alle blev opfordret til at skrive deres bud på græskarrets vægt. Der blev givet mange gæt, nogle tæt på og andre langt fra virkeligheden. Åse Hedevang kom med sit gæt på 21,8 kg tættest på og vandt købmandskurven.

Desuden begyndte salget af bankoplader. 840 blev foreløbig solgt, og salget fortsætter!

Smagsprøver

En tur rundt i butikken bød på gode smagsprøver i tilbud på toast og K-salater, sild i glas og mexikansk suppe samt vinsmagning, som bestyrelsesmedlemmer sørgede for. På udleverede bestillingssedler kunne krydse varer af til senere afhentning.

Kaffe i bagbutik

I bagbutikken var der kaffeservering, hygge og god stemning efter de gode indkøb. Køen ved kassen var lang og åbningstiden blev strakt en halv time, inden alle havde været forbi kassen.

Købmanden er godt tilfreds med en fremgang på 10 % i forhold til salget sidste år.