SJOW LØRDAG VED Æ’ KJØMAND

Lørdag i sommerfesten inviterede Købmand Brian til en sjov og festlig dag i butik og på Købmandstorv.

Borde og stole var flyttet udenfor i det skønne vejr, og Købmanden gav kaffe og rundstykker til alle. Den invitation blev godt modtaget, og der var hygge og god snak rundt ved bordene.

Kræmmermarked

Samtidig havde Brian åbnet butikkens parkering ud mod Bindesbølvej for kræmmere og alle andre, som gerne ville sælge noget. Blot skulle man selv medbringe bord. Cirka ti lokale kræmmere kom og og arrangerede deres bod og havde en hyggelig dag.

Der kunne købes brugt tøj og legetøj, brugte og nye bøger, brugte køkkenmaskiner og reservedele, fine drejede ting i træ, blomster fra Lynggaards Gartneri til udplanting, hjemmelavet marmelade og snapse med mere. Det blev til megen hyggelig snak over gode handler.

Fiskebil

Midt på formiddagen rullede Fiskebilen ind på pladsen, så der var også mulighed for at få frisk fisk med hjem.

God forplejning

Ingen blev dog særlig sultne på stedet, for købmanden og den assisterende bestyrelse åbnede ”Vaffelboden” sidst på formiddagen, og over middag blev der tændt op i grillen med mulighed for en billig frokost.

Heldige vindere

Købmanden solgte lodsedler om formiddagen, og ved udtrækningen kunne mange glæde sig over at få en god gevinst med hjem. Tre flotte, grønne kufferter var de sidste gevinster i udtrækningen.

Knud Johst vandt cykel

Så manglede der kun at finde vinderen af cyklen, som der har været solgt nøgler til. Kun én nøgle passede, og mange prøvede forgæves, inden