Sille Owen hos Ådum Købmand

Mandag aften inviterede Ådum Købmand til ”Sille Owen”. Tændte fakler rundt om parkeringspladsen lyste op, og den røde løber var rullet ud foran indgangen til god velkomst. Mange tog imod invitationen, og parkeringspladserne midt i byen blev fuldt optaget.

Også indenfor var der gjort klar. Borde og stole var sat frem til café i et hjørne af butikken, og bestyrelsen sørgede for kaffe på kanden. For dem, som gerne ville have mere, var der Franske Hotdogs og pølser med brød. De blev solgt til en intropris, som varer hele november.

Kunderne hyggede sig. Snakken og tiden gik godt, og købmanden fristede med mere.

Smagsprøver og konkurrencer

Bestyrelsen bag Ådum Købmand medvirkede alle til aftenens gode forløb. Damerne var klar med smagsprøver på ”Juleosten” til tilbudspris, forskellige Energidrikke og mini pizzaer lige fra ovnen.

Desuden var Rækker Mølle Bryghus repræsenteret og havde tilbud på øl. De gode smagsprøver satte gang i salget. En lokal biavler, August Karlsson fra Vejlevej, solgte honning.

For at skabe lidt spænding var der konkurrencer ”Gæt og vind”. Boldkonkurrencen for børn blev vundet af Ole Filskov Andersen. Vindernavne på honning- og bon-konkurrencer kan ses på Facebook

Husk at få bankoplader

Aftenens samlede omsætning beløb sig til cirka 30.000 kr.

Desuden begyndte salget af bankoplader. 840 er foreløbig solgt, og salget fortsætter!

Købmand Brian Pedersen og Malene Thomsen gav sammen med det øvrige personale: Martin, Michael, Jonathan og Ronja en god butiksoplevelse efter lukketid til alle, som var med.