FIFA hos Ådum Købmand

FIFA 17 turneringen er nu holdt med stor succes hos Ådum Købmand Brian Pedersen. Forventningen har været stor og blev fuldt ud indfriet i lørdags.

I god tid har Brian reklameret for FIFA 17 i bagbutikken. 21 tilmeldte sig, nøjagtig samme antal som sidste år og med flere gengangere. Deltagerne blev delt i puljer og spillede på store skærme, som også blev fulgt af interesserede tilskuere dagen igennem. Omkring halvtreds passerede forbi og kiggede med i kortere eller længere tid.

God forplejning

Med i prisen for deltagelse fulgte noget at styrke sig på. Udover pladsen var der en sodavand, en slikpose og et stykke frugt til hver spiller.

I dagens anledning var der caféhjørne i butkken, hvor rundstykker og kaffe kunne nydes dagen igennem. Her sad en hel del og hyggede sig og kunne følge lidt med i spændingen.

Afslutningen

Midt på eftermiddagen nåede de sidste spillere frem til semifinalen. Undtagen én var det de samme som sidste år.

Før præmieuddelingen takkede Brian deltagerne: ”Tak, fordi I kom, og håber, I vil bakke op også fremover!”

Kristian Bjørslev Knak dystede sig til guldet. Han spillede med Manchester United og scorede to mål. Kristian er fra Ådum og er nu på efterskole, hvor fodbold er hans foretrukne sport.

Jeppe Georg Pedersen, Ådum, spillede med Manchester City og scorede et enkelt mål og vandt sølv. Han er elev på VGT og er i træning, for han spiller næsten dagligt FIFA.

Der var bronze til Mikkel Præst fra Bork, som går på EUX tømreruddannelse i Holstebro. Også han spiller tit FIFA.

Overrækkelse af pokaler

Pokalerne med påskrift blev overrakt til guld-, sølv- og bronzevinderne.

Andreas Bjørslev Knak kom på fjerdepladssen.

Efter de koncentrerede timer sluttede den vellykkede FIFA spilledag sidst på eftermiddagen.

Købmanden er godt tilfreds med dagens forløb, og det er allerede klart nu, at succesen gentages!