Købmanden fejrer tre års fødselsdag i Ådum

For tre år siden kom Brian Pedersen til Ådum og overtog den daglige ledelse af købmandsbutikken.

Det sker i butikken

Tre år med mange gode oplevelser og fordelagtig handel kan kunderne se tilbage på. Brians engagement betyder , at der hele tiden sker noget nyt i butikken. Indretning og varegruppers placering gøres så optimal som muligt, sortimentet tilpasses efter behovet, gode tilbud annonceres i hver uge og nærmest dagligt kommer der slagtilbud på sms.

En god lejlighed til at fejre noget undlades ikke, og selvfølgelig heller ikke tre års fødselsdagen.

Fødselsdagens fejring

Onsdag begyndte således med gaver til de første 100 kunder og kaffe og rundstykker i et par formiddagstimer. Mindst 60 kunder tog imod tilbudet og hyggede sig ved bordene. Eftermiddagskaffe og kage blev nydt af cirka 80 kunder. Ind imellem var der besøg af skole- og børnehavebørn, og Brian spenderede i alt 130 isvafler til både børnene i butikken og de ekstra isvafler, som blev sendt med tilbage til vuggestuebørnene.

Tipskupon og hovedbrud

Heller ikke en tipskupon manglede. Kundernes viden om de sidste tre år i butikken blev testet. Der kom ingen med tretten rigtige, og præminen gik til Janni Danielsen for 12 rigtige.

Fakta

Ådum Købmand har nu 128 kontokunder, fem erhvervskunder og 179 kunder, som modtager sms.

For Brian, Malene og de unge medarbejdere blev det en velbesøgt dag med mange ekspeditioner.