FIFA turnering hos Ådum Købmand

Forventningen var stor til den planlagte FIFA 16 turnering hos Ådum Købmand. Brian havde i god tid annonceret og reklameret for PlayStation FIFA i bagbutikken. 21 tilmeldte kom og blev delt i fem puljer, der som nødvendigt spillede meget koncentreret.

De to skærme havde spillernes og tilskuernes store opmærksomhed, hvad enten kampen bød på få eller flere mål. Det blev en vellykket dag, hvor tiden gik hurtigt.

Med i prisen fulgte noget at styrke sig på for deltagerne. Sodavand, æbleskiver, chokoladebar og et stykke frugt skærpede koncentrationen. I dagens anledning var der desuden caféhjørne i butikken, hvor rundstykker og kaffe kunne nydes fra morgenen af, og i pausen over middag var der lune æbleskiver.

Købmanden takkede deltagerne, som havde taget imod hans idé. Der er nok langt mellem købmænd med FIFA som tilbud, men Brian fik ideen og førte den igennem med bestyrelsens opbakning.
Fra bestyrelsen sørgede Tina Knudsen og Tina Pontoppidan for den kulinariske del.

Der var præmieuddeling og tak til deltagerne fra Ådum, Skjern, Bork og Hemmet med købmandens afsluttende bemærkning: ”Tak, fordi I kom, og håber, I vil bakke op igen næste år! ”
Mikkel Præst, Bork, dystede sig til guldet, en rejsetaske fra Haribo og et FIFA 17 spil. Kristian Bjørslev Knak vandt sølv og et håndklæde fra Coca Cola. Der var bronze til Andreas Bjørslev Knak. Pokaler med påskrift blev overrakt til guld-, sølv- og bronzevinderne.
Jesper Kviesgaard fik for fjerdepladsen et gavekort til Burger menu hos Tulip Time Out i Tarm.
Efter de koncentrerede timer sluttede denne vellykkede FIFA event hos Ådum Købmand midt på eftermiddagen i lørdags.