Sille Owen med gode tilbud og kunder i butikken

Sille Owen 2016Købmandstorvet var i anledning af Sille Owen oplyst af fakler hele vejen rundt, og folk strømmede til. Vejret var godt for en oktoberaften at være, så en gruppe unge mennesker hyggede sig ved butikkens bord og bænke udenfor.

Indenfor var der også god stemning, masser af snak ved bordene, hvor der var kaffe på kanden, og søgning til tilbud på diverse gode smagsprøver, ølsmagning, kreativiteter med mere.  Og børnene var der husket på med gratis is og billig vej-selv slik.

Det var halvanden time med travlhed ved kassen for Malene og Amia og længere kundekø end til daglig, men det var så en lejlighed til at få snakket færdig og eventuelt hentet et overset tilbud.

Thomas Dalgaard fra ”Bollerup Jensen” var til stede og fremviste nogle af sæbefabrikkens produkter, som også kan købes hos købmanden, og kunne svare på eventuelle spørgsmål om algefjerner til fliser.

Sille Owen 2016Ved Crea Lundsgaards afdeling var Ellen Iversen og assistenten Jette klar med et udvidet udvalg og i aftenens anledning en konkurrence med flot dekoration som gevinst.

Tobias Pedersen gættede det fuldstændig korrekte antal kogler i glasset, i alt 157, og fik den flotte gevinst, to stager med LED-lys, højtideligt overrakt.

Fra Købmanden er der tak for hjælp, ikke mindst til Mette Højlund, som lavede alle frikadellerne og Morten Ersgaard, som stod for ølsmagning.

Købmanden Brian og den samlede bestyrelsen ser efter fælles indsats med tilfredshed tilbage på ”Sille Owen” og 100 ekspeditioner i løbet af de 90 åbne minutter.

PS: Desværre blev der ingen vinder på gæt om Danmark-Montenegro, hverken på Facebook eller i butikken. Resultatet blev 0-1