To nyansatte i butikken

Sidst på eftermiddagen tirsdag den 5. april, hvor der blev fejret to års jubilæum hos Ådum Købmand, blev to nyansatte præsenteret.

Det sker samtidig med, at butikken fremover holder åbent alle ugens syv dage. Der bliver brug for ekstra bemanding især i weekenderne.

Amia Riddersholm Andersen bor i Nr. Bork og går på Vestjysk Handelsskole og Handelsgymnasium. Hendes tidligere skolegang har været på Bork Skole, i 7.- 9. klasse i Nørre Nebel og i 10.klasse i Skjern. Amia er 19 år, smilende og meget social. Hun har egen bil.

Martin Stokholm Lauridsen bor i Tarm, har haft sin skolegang i Tarm og går nu på VGT på naturvidenskabelig retning. I fritiden står han på Skateboard og spiller guitar. Han regner med de fleste gange at tage turen til Ådum på cykel og ser frem til at arbejde på et mindre sted, hvor man kender hinanden.

IMG_4661 bbDet kendte personale er Maja, Malene og købmanden Brian. De havde travlt i butikken på fødselsdagen med 220 ekspeditioner i åbningstiden kl. 10.00 – 20.00. Malene er velfortjent blevet nomineret i ”Hjemmets” konkurrence om Danmarks sødeste kasseassistenter.

Fødselsdagen blev rundet godt af med smagsprøver og vinsmagning.

I ugerne 15-17 er der fortsat gode tilbud i butikken som nævnt på midtersiderne i Aadum Nyt – april.