Købmandens runde dag fejret

Så er Brians runde dag blevet fejret med manér!

I forbindelse med 40 års fødselsdagen inviterede Brian alle kunder til fest i butikken søndag eftermiddag.

Lokale hjælpere smurte 600 håndmadder, og Brian stillede drikkevarer frem. Det blev tre indholdsrige timer.

Der var hyggelig stemning ved bordene, og Brian, som ikke havde ønsket blomster og vin, blev synligt overvældet, da han fik overrakt en check på 14.500 kr. Der var samlet ind lokalt, og Niels Møller Hansen holdt talen: ”Du skrev i Aadum Nyt, at du blev fyrre, fed og aldrig færdig! Det ser vi med alt det, du sætter i gang. Sille Owen for nylig ”gav pote” ligesom dine mange andre initiativer. Vi er ikke i tvivl om din indsats til bevarelse af lokal købmand. Dine ”fantastiske kunder” har samlet ind til dig, og vi har fået Primo Tours med i gaven til dig, så det er blevet til en rejse efter frit valg hos dem for 14.500 kr.”
Checken blev overrakt til stor applaus sammen med 525 kr. i kontanter til forplejning undervejs.

Tina Pontoppidan fra bestyrelsen overrakte et gavekort til ekvipering: ”Med dig som købmand er der ingen jag for os, men altid en fornøjelse med alt det, du har gang i.” Flere hilsener blev lagt på gavebordet.

I dagens anledning var de gode tilbud i butikken selvfølgelig rundet ned til en pris på 40 kr!

I godt halvandet år har Brian Pedersen nu langet mange varer over disken og sørget for et bredt sortiment til den voksende kundekreds. Samtidig har Brian engageret sig i kundernes ve og vel. For ham drejer det sig ikke kun om at sælge, men også at gøre hver handel til en god oplevelse