Sensommer status hos Ådum Letkøb!

Her sidst på sommeren, vil vi i bestyrelsen for Ådum Letkøb lige komme med en kort update.

Først en stor tak til vore trofaste kunder, fordi I stadig bakker godt op omkring butikken og besøger Brian med jævne mellemrum. I er så gode til at komme og handle i butikken, at økonomien efter de første 6 mdr. i år ser lovende ud. Ikke et bragende overskud, men der er udsigt til, at hvis I holder ved med ”trofastheden”, så kommer vi ud af 2015 med positivt resultat. Og det ville jo være dejligt, for alle parter.

Der skal også her fra bestyrelsens side, lyde en kæmpe TAK, til Jer frivillige der giver en hjælpende hånd med i butikken i det daglige, om det så er med gulvvask, vareopsætning, status eller andet. Det betyder rigtig meget for butikken og Brian at I vil gi’ en hånd med i ny og næ.

Til sidst vil vi gerne invitere Jer alle til ”SILLE OWEN” hos Jeres lokale Købmand. Sæt kryds i kalenderen allerede nu til TIRSDAG D.3 NOVEMBER FRA 18.00 -21.00. Nærmere program følger senere .

Endnu engang tak til alle Jer der støtter op om Ådum Købmand/Letkøb…. Uden Jer – ingen købmand.

Vi ses ………..Hos Ådum Letkøb