Personalenyt fra Ådum Købmand

Malene ThomsenMalene Thomsen har haft sin første uge som ansat hos Ådum Købmand.

På spørgsmålet, hvordan hun har oplevet ugen, kommer svaret med det samme: ”Som utrolig god! Det har været meget bedre end forventet. Jeg har oplevet, at alle folk har taget imod mig og budt velkommen på en eller anden måde.”

Malene har ikke følt det hårdt med de lange dage, men har selvfølgelig været fysisk træt. Dog ikke noget, tilføjer hun, i forhold til en netop overstået praktik i en dyrepark!

Godt tre et halvt år har hun tidligere været ansat i Kvickly i Varde og er altså butiksvant. Der er dog stor forskel fra supermarkedet til det lokale præg, som opleves dagen igennem i købmandsbutikken.

Malene er et ”morgenmenneske”. Hun møder fra morgenen af og bliver til lukketid. Så kan det til gengæld give til en fridag ind imellem. Hver anden weekend vil hun være i butikken.

På opslagstavlen hos købmanden kan man læse hendes præsentation af sig selv. Blandt andet at hun bor i Højmark sammen med sin kæreste.

Også at hun er nyuddannet multimediedesigner, men efterfølgende har fundet ud af, at hun foretrækker at have med mennesker at gøre i nærvær, frem for kun i ”røret”.

Malene slutter sin præsentation med følgende ord: ”Jeg håber, I vil tage godt imod mig, og samtidig ser jeg frem til forhåbentlig mange gode år her i Ådum.”