Præsentation af Aadum Købmand fra 5. april 2014

IMG_6214 lDen nye købmand Brian Pedersen var til stede ved generalforsamlingen for Dagligvarehandel og Aadum Købmand sammen med den unge mand Mads, som han har ansat i butikken.

Brian Pedersen takkede for god modtagelse og præsenterede sig: ” Jeg kommer fra en stilling som butiksleder i Fakta i Randers. Jeg er single, så det var min beslutning at søge stillingen. Jeg har to børn på 4 og 11 år. Mine forældre bor i Vostrup, og forløbig flytter jeg ind hos dem.

Til sommer har jeg været i købmandsbranchen i 20 år og kun været arbejdsløs i tre uger. Jeg har arbejdet i i by og på land og på Grønland. Jeg kan lide kontakten med kunderne, og det , der trækker, er det lille, lokale samfund. Det er mere mig at være et lille sted og sammen med jer skabe succes mod alle odds, som er i tiden.

Min far ringede til mig, da han havde set annoncen, og et kvarter senere ringede jeg til Niels Møller Hansen. Jeg er glad for, at det blev sådan, at jeg står her i dag. Jeg ser frem til forberedelserne til åbning den 5. april og inden da at få et passende sortiment hjem til butikken.

Det er flot, at der er så mange her i aften, og tager det som opbakning. Vejen frem er, at vi står sammen om det her. Det er ikke nok, at jeg er mange timer i butikken og kun ser biler, der kører forbi.

Jeg har valgt at ændre åbningstiderne, så der bliver åbent hverdage fra kl. 7 til kl. 19 og lørdag og søndag fra kl. 8 til kl.19. Tirsdag er butikken lukket. I forhold til de lange åbningstider er en dag lukket den eneste måde for at holde lønnen nede.”

Slagter Kirkeby leverede pålæg, bager Bach brød og den nye købmand et glas hvid- eller rødvin til det afsluttende traktement, som blev nydt i forventningen til liv og røre i landsbyen igen.