Et stort plus med Købmand

Midt i Ådum by ligger den præsentable dagligvarebutik, som har stor betydning for et aktivt landsbyliv. Foruden at være et godt sted at handle har den også stor betydning som et socialt mødested, hvor sognets beboere mødes, aftaler kan laves, fælles lokale interesser drøftes, eller enhver blot kan bruge tiden på handle.

Godt personale

Farverig skiltning udenfor på Købmandstorvet gør opmærksom på aktuelle tilbud, som der altid er nogen af. Købmand Brian Pedersen er i butikken fra tidlig morgen og får assistance op ad dagen af flere deltids ansatte.

Fælles for de ansatte er, at de gør et besøg i butikken til en god oplevelse. Der er altid god hjælp at få med hensyn til selve indkøbet og mulighed for en lille snak i løbet af ekspeditionen.

Service og kundepleje

Forskellig slags service kan man få gennem butikken, bl.a. GLS pakkepost, indlevering af tøj til rensning, apoteksvarer, blomster fra Crea Lundsgaard med mere og i det hele taget er der mange festlige tiltag i årets løb, som ådumborgere hygger sig sammen om.

Lokal opbakning

Bestyrelserne omkring butikken og frivillige giver praktisk hjælp året igennem.

Det er nødvendigt for butikkens eksistens, at den får opbakning.

Butikken er åben på hverdage fra kl. 7.00 og lukker kl. 19.00.

Lørdag og søndag er åbningstiden fra kl.8 til 17.