Forårsrengøring- kom og hjælp til…

Forårsrengøring i Ådum

Med forårssolen komme kastes der udover på alt det grønne i naturen også lys på de desværre mange henkastede ting, som slet ikke hører hjemme i grøftekanterne. På torsdag den 28. april gøres der forårsrent langs vejene i Ådum. Borgerforeningen organiserer ruterne. Fra kl. 15.30 er Lis Bach klar i Klublokalet med de sorte poser og en fortegnelse over de veje, som skal gøres rene.

Skolebørnene sørger for opsamlig i byen om formiddagen, så det er i landdistriktet, man kan få en rute. Har man ønske om en bestemt vej eller vil samle op på et andet tidspunkt, kan det aftales ved at ringe til Lis Bach på tlf. 9737 6292 eller 6166 0592.

For indsamlerne på torsdag sluttes der af i Klublokalet kl. 18 med pølser, brød, øl og vand.

Borgerforeningen er vært ved traktementet.