” Nu forlader vi mændene igen”

 

” Nu forlader vi mændene igen” var overskriften på wellness aften i Ådum Forsamlingshus torsdag den 24. februar kl. 17.30-22.00

 

Det lykkedes Støtteforeningen for Ådum Børneinivers endnu en gang at afvikle et arrangement, som fik stor opbakning fra kvinderne i baglandet. I forsamlingshusets store sal var der dækket op, og kvinderne hyggede sig ved bordene, først over den spændende buffet fra Lone i Lyne og siden med kaffe og kage. I salen havde Jette Pedersen et hjørne med Friendtex- tøj, og formanden for Støtteforeningen Tina Knudsen solgte modesmykker og hårpynt fra sin bod.

 

Som aftenen gik, bredte velværet og afslapningen sig efter de mange wellness-tilbud, som kvinderne på aftalt tidspunkt havde meldt sig til og lod sig ”forkæle” af.

 

Der var tilbud på ansigts- og fodpleje, massage med og uden ”hot-stone”, healing til glæde og dejlig indre ro, kropsudsmykning med airbrush tattoo og et kig ind i fremtiden hos clairvoyanten.

 

En vellykket aften, hvorfra overskuddet går til Børneuniverset. Kun to herrer får adgang til festen, de uundværliger bartendere Jan og Morten. De fylder glassene op med et smil. ”Jo mere vi tjener, jo mere har vi til de unge mennesker,” siger de samtykkende.

 

Oprindelig bragt i Dagbladet Skjern-Tarm.