Horne Gospelkor øver i Aadum Kirke.

Horne Gospel kor ledes af Lydiah Wairimu, der har viet det meste af sit liv til gospel. Hun er født og opvokset i Kenya, men kom for mere end 10 år siden til Danmark. I dag har Lydiah 6 kor rundt om i Jylland. Lydiah har med hendes energiske, varme og medrivende måde, at synge og undervise på, forvandlet Horne “aftenskole-kor” til et levende gospel kor, der skal opleves.

Horne Gospel kor har eksisteret siden 2007 og har i øjeblikket 50 kor medlemmer. De øver hver tirsdag i Horne Kirke kl. 19.30-21.30 – kunne du tænke dig at prøve at være med er du velkommen. Kontakt: Henriette Nielsen hnhn@mail.tele.dk

Gospelkoret vil øve i Ådum Kirke d. 29/3 kl. 19.30 – 21.30, hvor man er velkommen til at være med til både at synge med eller lytte fra bænken, alt efter temperament.

Med venlig hilsen Hans Petur Kirkegaard.