Juleoptog i Ådums gader på søndag

Traditionen tro bliver der på søndag festligt optog rundt i Ådums gader. Julemanden er med. Som sædvanlig vil der være musik ved tuba, trompeter og basuner til at klinge julens toner ud over byen dennne hyggelige søndag aftermiddag, hvis ikke kulden får tonerne til at fryse.

Kl. 14 køres der fra parkeringspladsen ved købmanden, hvor børn fra børnehaven har pyntet træet, som er sat på fod foran butikken. Efter turen rundt er der dans om juletræet, inden julemanden lukker op for sin gavesæk med godteposer til alle børn.

Også hos Aadum Købmand festes der om eftermiddagen. Købmanden inviterer til hygge med gløgg og æbleskiver i julebagbutikken. Der er smagsprøver på vin, mulighed for at deltage i Ringkjøbing Landbobanks gættekonkurrence med gode gevinster, og desuden sælges det nye familiespil ”Tarm på spil”. Spillet minder om det velkendte Matador.

Ådum Købmand er med i spillet og figurerer på spillepladen. Ja, faktisk har de startstafetten. Her er måske ideen til en mandelgave, hvor ”millionerne” ruller.