Blomsterdekoratør Helle Bom i Ådum åbner: Deko Living


I søndags (den 12.12.) indviede blomsterdekoratør Helle Bom sit nye værksted og kursuslokale på ”Lundsbygård” på Strømmesbølvej i Ådum.

I de fire åbningstimer var der omkring hundredegæster, som kom for at kigge, købe dekorationer eller selv være aktive. Helle Bom havde et gratis tilbud om at binde et hjerte af enebærgrene. Med enkel vejledning og assistance fra hende kom mange hjem med et synligt minde om den festlige åbning.

Ved bordene hyggede de besøgende sig over gløgg og æbleskiver, som værtsparret bød på.Gæsternes børn hyggede sig med Helle og Thøger Boms børn: Anton på 7 år, Astrid på 5 år og Anton på halvandet år. Der var en god legeplads på gårdspladsen mellem de øvrige staldlænger for besætningen af sortbrogede køer og den oprindelige hestestald, som nu var omdannet til kursuslokalet på 72 m2.

Det nye værksted, fra venstre Sofie og Astrid.

Der lød mange anerkendende ord om det velindrettede lokale, som Helle og Thøger Bom har stået for ombygningen af.

Helle Bom begyndte i 2008 sine kurser i Ådum Købmandshandels baglokale. Senere indrettede hun sig på gårdens loft, så kurserne har kunnet holdes der. Helle Boms kurser er eftertragtede, og muligheden, hun giver kursusdeltagerne for at begive sig ud i utraditionelle udformninger, tiltaler mange.

Helle Bom er uddannet blomsterdekoratør og har arbejdet med blomster på mange måder, både i butik og freelance.

Hun har haft 9 måneders ophold på Engelsholm Kunstskole og senere 1 års uddannelse i dekoration, Her har hun hovedsageligt arbejdet med vinduesdekorering, messestande og idéoplæg.

Endvidere er Helle Bom uddannnet pædagog med værkstedsfag som speciale.

Kurserne er tilrettelagt for både nybegyndere og øvede, og da der højst optages 10 deltagere på holdene, vil der blive tid til at få den nødvendige vejledning for at få nogle smukke, spændende og anderledes dekorationer med hjem.

Helle Bom Instruerer Louise Bjørslev.

Helle Bom Instruerer Louise Bjørslev.

Der vil blive arbejdet med naturens materialer suppleret med afskårne blomster og planter, som Helle Bom har hjemme. Kursusdeltagerne kan selv medbringe krukker, skåle m.v. eller købe til rimelige priser i værkstedet.

Der sluttes af med hygge over den medbragte kaffe og fælles glæde over aftenens selvskabte resultater.

Værkstedet kalder Helle Bom for Deko∙ Living. Det nye kursusprogram for første halvdel af 2011 var klar til åbningsdagen med spændende tilbud, som man melder sig til på forhånd.

Helle og Thøger Bom glæder sig over det gode resultat.

Interesserede kan få flere oplysninger ved henvendelse til Helle Bom på tlf. 6134 8455.