Ådum Købmand bød på kaffe og smagsprøver

Ådum Købmand bød forleden eftermiddag på kaffe og varm chokolade, og som afslutning på Kwik Spar’s fødselsdagsfejring havde bageren bagt brunsviger til.

Bestyrelsens to damer, Dagmar Vestergaard og Hannah Bækgaard, sørgede også for smagsprøver på spændende marinader til grøntsager, rodfrugter og kartofler.

Der var god afsætning på marinadeposerne, som i dagens anledning var til favørpris. Det betød heldigvis hurtig tilberedning af velsmagende kartoffelret på halv tid som tilbehør til de hjemlige kødgryder. Så den hyggelige eftermiddags tid hos købmanden var hurtigt indhentet igen.

Købmandsbutikker i lokalområder er ikke længere en selvfølge. Ikke bare ved de festlige lejligheder, men også i hverdagen gør Helle Andersen, Karen Bang og det øvrige personale det til en god oplevelse at være kunde.

Fra venstre Dagmar Vestergaard og Hannah Bækgaard med smagsprøver.