Søsterloge hjælper kræftsyg pige

Sofie (tv) har haft kræft siden hun var halvandet år gammel. Ønskefonden giver nu den lille pige og hendes familie et ophold i et sommerhus ved Skallerup Klit.

ÅDUM: Den fireårige Sofie Lykke Kronborg fra Ådum blev rigtig glad, da overmester Birthe Langelund og undermester Signe Staal fra Søsterlogen Lyngen i Grindsted kom forbi hjemmet i Ådum sammen med to repræsentanter fra Ønskefonden.

Sofie var kun halvandet år gammel, da det blev konstateret, at hun led af leukæmi. Som følge af sygdommen har Sofie og én af forældrene rigtig mange gange taget turen til sygehuset i Skejby, hvor de ofte har været indlagt. Det har været hårdt for Sofie og hendes familie, der har levet i uvisheden om, hvornår lillesøsteren kom hjem igen.

Forældrene ville derfor gerne overraske Sofie og hendes søskende med en god nyhed og en god oplevelse. Derfor sendte Sofies mor, Dorthe Kronborg, en ansøgning til Ønskefonden. Samtidigt kontaktede overmester Birthe Langelund i Søsterloge nr. 82 Lyngen Ønskefonden med meddelelsen om, at Søsterlogen havde en sum penge, som logen havde besluttet at forære til Ønskefonden.

I fællesskab blev det derefter besluttet, at familien skulle have en velfortjent ferie. Det bliver så i skolernes vinterferie i uge syv, hvor familien Kronborg fra Ådum i samlet flok drager op til et dejligt hus i Skallerup Klit.